Draken sydämen voittaminen voittaa sinulle myös Hermès Birkinsin varastot, tietysti

ensin, ennen kuin aloitamme, minun on sanottava: olen Draken kiehtoni tyyppi. Hän joko uskoi aina siitä, kuinka paljon hän ei välitä naisista, joita hän päivämäärät tai virittävät tarkalleen, kuinka paljon hänen päivämääränsä naiset eivät välitä hänestä, samoin kuin huomaan, että jatkuva itsetuntemuksen puute relatiivisesti. Myös paljon enemmän elämää? Se on fantastinen taustamusiikki, kuten chill-mutta-liian chill kotijuhla. Joka tapauksessa se on tavallaan asiaa vieressä, koska Drake on kerännyt Hermès Birkinsia vuosia, ehkä sinulle.

Äskettäisessä The Hollywood Reporter -haastattelussa Drake kertoi toimittajalle Tatiana Siegelille, että hänellä on “melko laaja” kokoelma laukkuja tarjotakseen naiselle “jossain vaiheessa elämässä”. Kysyttäessä miksi, hän sanoi: ”Tässä maailmassa on erittäin vähän, konkreettisia asioita, jotka pitävät heidän arvonsa ja eräänlaisia… arvostavat vuosien jatkuessa. Se oli yksi niistä asioista, jotka, tiedät, aloin vain kerätä naiselle, jonka päädyn yhtenä päivänä. ”

Joten on vähän outoa aloittaa laukkukokoelma naiselle, jota et ehkä ole vielä tyytyväinen, koska entä jos tyydytät häntä niin hyvin kuin hän ei välitä käsilaukkuista, tai en tiedä, suosit Chanelia? Kuten Drake mainitsee, Birkins on kuitenkin tällä hetkellä varmasti melko meluinvestointi, joten odotan, että mahdollinen pari voisi tarjota kokoelmaa ja hyödyntää rahaa jotain muuta. Hän oli äiti tarkalleen, kuinka lukuisia Birkins on hänen edelleen kasvavassa kokoelmassaan tai tarkalleen kuinka lukuisia epätavallisia tai eksoottisia pusseja se sisältää, mutta menetelmästä, josta hän puhui siitä, se kuulosti riittävästi ainakin muutaman korkeakoulututkinnon rahoittamiseen.

En ole varma siitä, kuinka tyydyttää Drake tai tehdä hänestä syksyn hulluksi kuin kanssasi, mutta ymmärrän kuitenkin kukkaroiden ystävät, joten ymmärrän, onko olemassa tahtoa, niin on olemassa tapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Chloe Marcie BagChloe Marcie Bag

Näen edelleen Chloe Marcie -laukun sekä Katie Holmesin että Jessica Alban kohdalla, mikä sai uuden katsauksen Chloen viimeisimmästä osumisesta. Joka kerta kun näen Chloe -pussin tai jopa heidän logonsa, mieleeni