Esitys Gentchy Antigona Pehmeä

Vuosi oli 2010. Apple julkaisi ensimmäisen version iPadista, Tiktok ei ollut sovellus, vaan pikemminkin vuoden ensisijainen laulu ja Justin Bieber oli fanit huutamassa, kun huhut uudestaan Romanssilla ei muuta kuin Selena Gomez alkoi pintaan. Se oli myös vuosi, joka julkaistiin nyt kuuluisa (ja poikkeuksellisen rakas) Antigona-laukku.

10 vuotta muoti-aikaan on poikkeuksellisen pitkä aika, ja käsilaukku kiinni ja pysyvät tärkeinä vuosikymmenen ajan, ei ole helppoa. Olitpa Antigona-fani vai ei, ei ole kieltää Antigonan suosion, joka on vielä tuotettu tähän päivään. Laukku julkaistiin Riccardo Tiscin aikana Givenchyn aikana, ja se oli yksi niistä pusseista, jotka jatkoivat suosiota ja vetovuosia debyytin jälkeen. Nyt brändi juhlii 10 vuotta tästä tuulettimen suosikkipussista vapauttamalla joustava, paljon enemmän potkittu takaisin versio yksi sen monista ihastuneista pusseista. Esittelyssä: Antigona pehmeä.

Vaikka antigona tunnetaan sen strukturoitu, lähes jäykkä, muoto uusi antigona pehmeä on täydellinen vastakohta sen iso sisko. Helppo, rento valitus, antigona pehmeä on tehty sileästä vasikka-nahasta ja siinä on top zip. Kuten alkuperäinen, pehmeällä versiolla on ylähallinta sekä irrotettava kuljetushihna. Sisällä on yksi päälokero, yksi tasainen tasku ja yksi tasku kortille. Vaikka tämä uusi laukku juhlii kymmenen vuotta talon kuvaketta, sen julkaisu on myös poikkeuksellisen ajankohtainen, kun pehmeät totes ovat tulleet yhdeksi suuntauksista syksyllä 2020.

Tällä hetkellä on olemassa kolme kokoa Antigona Soft: pieni, keskisuuri ja suuri vähittäiskauppa 1,950 dollaria, $ 2,450 ja $ 2,650. Sileät vasikka-versiot ovat saatavilla erilaisissa neutraaleissa sekä pehmeät pastellit ja koru-sävyt. Myös todella hämmästyttävä (ja poikkeuksellisen hermostunut) nastoitettu versio myytävänä. Antigona-pehmeä on saatavilla yksinomaan verkossa ja kunnolla putiikkeja. Tutustu paljon enemmän Givenchyn avulla.

Pieni Antigona Soft, $ 1,950

Medium Antigona Soft, $ 2,450

Keskitaso Antigona Soft, $ 2,650

Suuri Antigona Soft, $ 2,650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Splash News OscarsSplash News Oscars

upota tämä verkkosivustoosi tai blogiisi Splash News -kaverimme ovat koonneet tyylin videon upeista naisista punaisella matolla 80. vuotuisessa Academy Awards -palkinnossa. Video näyttää valokuvia kuuluisuuksista, ja sitä voidaan napsauttaa saadaksesi