MatchesFashion.com juhlii Yhdysvaltain sivuston julkaisua ilmaisella toimituksella

Rakastan sitä vain, kun eurooppalainen kauppias tulee osavaltioon. Se ei vain tee ostoksista paljon helpompaa minulle ja muille amerikkalaisille, vaan se tuo myös paljon monimuotoisemman näkökulman markkinoille – eurooppalaisen ylellisyyden vähittäiskaupassa on taipumus sisältää kireämpiä, riskialttiimpia tuotteita kuin yhdysvaltalaisilta yrityksiltä, ​​joten The the the the the Valinnat tarjoavat usein hiukan asennetta, jota on vaikeampaa laittaa kädet amerikkalaisten tavarataloihin. Siksi olen niin ekstaattinen, että Matchesfashion.com, yksi suosikki brittiläisistä jälleenmyyjistäni, on vihdoin käynnistänyt sivuston Yhdysvaltain asiakkaille!

Amerikkalaiset ovat kyenneet ostamaan jonkin aikaa otteluiden Yhdistyneen kuningaskunnan portaalin (ja minulla on aknenkengät osoittamaan sitä), mutta tämä uusi sivusto helpottaa meille paljon helpompaa päästä otteluiden allekirjoitusmerkkiin ylellisestä brittiläisestä viileästä. Halut sisältävät nopeamman, paljon helpomman kuljetuksen Yhdysvalloissa, ilmaiset palautukset jokaiselle ostolle ja omistettu asiakaspalvelulinja, joka pitää meidät tunteja. Suojalla tuotemerkkejä, jotka vaihtelevat Valentinosta Givenchyn, (plus otteluiden suosittu painetut pakkaukset) saattaa olla kaikki rohkaisu, joka sinun on otettava uusi sivusto kehruulle. Jos tämä ei riitä, Yhdysvaltain asiakas saa ilmaisen toimituksen jokaisesta ostosta 30. syyskuuta saakka koodilla USAFREE kassalla.

Osta sivusto nyt ja kerro meille mitä ajattelet! Onko myös muita kansainvälisiä ostospaikkoja, jotka haluat lisätä heidän Yhdysvaltain profiiliaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post