Aivan ensimmäinen katsauksesi aivan uuden Fendi Rainbow Bag

Fendi on yksi niistä kiitotien näyttelyistä, joita katsomme aina erittäin huolellisesti. Fendin catwalks ei ole yleensä täynnä upeita laukkuja, mutta brändi on kuitenkin tapana debytoida tärkeimpien lisävarusteiden tyylit aivan elokuvan kriitikkojen että asiakkaiden edessä. Henkilökohtaisesti pidämme siitä paljon paremmin kuin tuotemerkit, jotka valitsevat oravan asiat vain toimittajien ja ostajien silmiin näyttelytilan tapaamisissa. Loppujen lopuksi ostajat, joiden mielipiteillä todella on merkitystä. Pidämme tämän mielessä, että olemme täällä kerätäksesi sinun Fendi Rainbow -laukkulle, joka debytoi brändin kevään 2017 kiitotiellä.

Sateenkaaren laukku täyttää tärkeän tilan Fendin kokoonpanossa pussille, joka on pääasiassa tarkoitus tuoda olkapäälle, samoin kuin ketjuhihnat läppäpussit ovat erityisen tyylikkäitä ja kuluttajaystävällisiä menetelmiä sen tekemiseen. Tuotemerkki tuo yhden kodin allekirjoituksistaan ​​sulkemisen kanssa, jossa on kaksi monivärisiä nastat, jotka on aiemmin nähty sekä brändin laukkuissa että sen a la carte -hihnoilla.

Tämän elementin lisäksi laukku ei ole kovin ainutlaatuinen, mutta muodon itsessään ei tarvitse olla – pussia, kuten se on jo luotettavia kuluttajien suosikkeja, samoin kuin Fendillä on kiistatonta tapaa ottaa yksinkertaisia ​​muotoja ja koristaa niitä siihen kiistaton, erehtymätön Fendi-Ness. Näimme tarkalleen, kuinka muutamat siitä menee kaudelle brändin kevään 2017 kiitotiellä, mutta Uusia osakekuvia MatchESFashion.com -sivuston tulevien luetteloiden laukusta tarjoavat meille uusia yksityiskohtia sekä kustannustietoja.

Sen perustavanlaatuisessa nahkamuodossa ymmärrämme nyt, että Fendi Rainbow -laukku on 1 700 dollaria, mikä asettaa sen Fendin päivän laukun kokoonpanon alaosaan, laajentaen sen jo merkittävää mahdollisen kuluttajan vetoomuksensa. Pussin sisätiloissa on kaksi yhtä kokoista osastoa, jotka on vuorattu mokkanahalla, kun taas ulkopinta on sileä ilman takataskua. Laukun ketjuhihna on pitkä riittävä käytettäväksi kehon yli, mutta se voidaan myös kaksinkertaistaa perinteisemmän olkalaukun pituuden saavuttamiseksi.

Katso lisää kuvia pussista ja sen sisätilasta, sekä kolme väriä MatchesFashion.com on esikatselussa. Näitä laukkuja ei vielä tarjota ennakkotilausta varten, mutta jos lisäät ne toivelistalle sivustoon, ottelut lähettävät sinulle sähköpostia, kun ne päätyivät tarjoamaan, jotta voit napsauttaa sinun ASAP.

Fendi Rainbow -pussi
1 700 dollaria MatchESFashion.com -sivuston kautta

Fendi Rainbow -pussi
1 700 dollaria MatchESFashion.com -sivuston kautta

Fendi Rainbow -pussi
1 700 dollaria MatchESFashion.com -sivuston kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post