Virkkaus on keväällä, niin sanoo Stella McCartney

Stella McCartney Falabella Tote sai suosion ensimmäisen vuoden ajan, kun kuuluisuudet olivat yhtä monipuolisia kuin Rihanna ja Kate Hudson aloittivat urheilun yksinkertaisen, pyöräilijän synteettisen nahkalaukun kanssa kaikenlaisella asusta, jonka voit kuvitella. Lukuisat Falabella-teeman muunnelmat ovat seuranneet, ja nyt, kun olemme (minun kreivini mukaan) näiden ketjun leikkaamien kukkaroiden kolmannen kauden kierto, on mietittävä, milloin McCartney loppuu ideat.

En osaa kertoa tulevaisuutta, mutta valitettavasti inspiraatio ei loppunut ennen kuin joku ehdotti virkkausversion tekevän laukusta, jonka voit nähdä vasemmalla. Tai ajattele sitä, ehkä se tapahtui, koska tämä iteraatio ei ole tarkalleen inspiroitu.

Aluksi oletin, että monet epäluottamuksestani tästä laukustani olivat peräisin yleisestä vihastani kaikista virkatuista, makramoista tai muuten hippi-inspiroiduista (ja että viha on kovaa!), Mutta mitä kauemmin sitä katson, sitä paljon enemmän Mielestäni se ei yksinkertaisesti toimi millään tasolla. Me kaikki tiedämme, miltä tämä laukku näytti, kun muotoilu alun perin suunniteltiin, ja mielialan muuttaminen niin rajusti muuttamatta rakennetta tai hallitsevaa koristetta vain saa näyttää siltä, ​​että McCartneyn lisävarusteet yrittivät sovittaa neliön tappi pyöreään reikään. Sen sijaan, että luodaan mielenkiintoinen kontrasti, vaikea ketju ja pehmeä, vintage-näköinen kerma, joka on sopimaton ja sopimaton samaan asuun, puhumattakaan samasta suunnittelusta. Osta Neiman Marcusin kautta 2165 dollarilla. Kyllä, tarkistin hinnan kaksinkertaisesti. Se näyttää olevan oikea, siltä osin kuin lataus paljon enemmän kuin kaksi suurta tälle asialle voitaisiin koskaan pitää ”oikeana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post