Tällä viikolla A-LISS astu ulos Tod’s, Guccin ja Saint Laurentin

laukkujen kanssa. Se oli aktiivinen viikonloppu julkkiksille hyväntekeväisyysjärjestön ostamisen, nautinnon ostamisen, vastasyntyneiden, äiti-tytär-päivämäärien välillä sekä mitä Oletko sinä. Vaikuttaa siltä, ​​että monet suosituista laukun harrastajistamme ovat pitäneet melko matalaa profiilia kesällä, mutta voimakkaat lämpötilat/sosiaaliset velvoitteet toivat ne viimein piiloutumisesta. (Ehkä. Mikään ei saa tavoittaa kommentteja.) Muista myös Saint Laurent -blogikirjoittajapussi? Karlie Kloss tekee, samoin kuin todennäköisesti hänen ilmaiseksi, toisin kuin erityinen suhteellisen laillinen blogikirjoittaja, jolla on varmasti suru …

Blac chyna
Blac Chyna maksoi äskettäin mennä Saksiin LA: ssa mahtavan mustan Chanel Young Boy -laukun kanssa. Joko nuo keittopankit ovat pehmustettuja tai hänen nelinsa ovat melko vakavia. Joka tapauksessa olen kateellinen. Osta Chanel Vestiaire -kollektiivin kautta

Brooke Shields
Brooke Shields toi tämän pienoisversion Hermès Evelyne Bagista 20. vuosittaiseen lauantain hyväntekeväisyystapahtumaan Hamptonsissa. Hyvin lauantai on päivän mittainen ulkopuolinen suunnittelijan ostotapahtuma, joka hyödyttää munasarjasyöpätutkimusta, ja sen odotetaan olevan banaaneja hyvä. Jos olet ollut, astia.

Chrissy Teigen
Minusta tuntuu, että Chrissy Teigen ja hänen fantastiset pussit ovat piiloutuneet meiltä jonkin aikaa, mutta lopulta täällä hän on poissa ukko John Legendin kanssa NYC: ssä, kun taas taas! Hän tuo kauniin chevron-keksintyneen Gucci Marmont -laukun. Osta Gucci Marmont -pussi Guccin kautta (2 300 dollaria)

Karlie Kloss
Tässä on Karlie Kloss, joka on menossa juhliin hyvällä miehellä Saint Laurent -blogikirjoittajapussilla, joka oli asia viime vuoden ajan, paljon huvitukseemme. Osta Saint Laurent -blogikirjoittajapussi Net-A-Porterin kautta (995 dollaria)

Katie Holmes
Paps tarttui Katie Holmesin kanssa odottaessaan ohjaamoa ruokailun jälkeen Taossa NYC: ssä Surin kanssa. Hän tuo hakevan valkoisen Tod’s Sellan laukun mustalla koristeella. Kuten minkä tahansa tyyppiset kiihkeät Katie Holmes -fanit tietävät, hän on pitkäaikainen Todin fani. Osta Tod’s Sellan laukku Saksin kautta (2 165 dollaria)

Kendall Jenner
Kendall Jenner löydettiin juuri äskettäin jättäen Bowery -hotellin tämän vaaleanpunaisen minkin kantaa Simonetta Ravizzalta. Tämä huippuluokan laukkujen malli, joka on pääosin vain solmittuja hobo-säkkejä, ei istu hyvin kanssani. Osta Simonetta Ravizza Furrissima -laukku Moda Operandin kautta (1 875 dollaria)

Kerry Washington
Kerry Washington toi tämän salaisen laukun äskettäiseen pikkulasten suihkuun Au Fudgessa. Varmasti, jos laitamme päämme yhteen, voimme selvittää tämän.

Romee Strijd
Ja kääritämme tämän pyöreän viimeisen laukauksen Victoria’s Trick Angel Romee Strijdistä jättäen kuvan ampumaan NYC: ssä enkelin siipiensä kanssa kädessä. Hän tuo silmiinpistävän Kara -kuvioidun reppun, joka edustaa edullisinta erää. Osta Kara-reppu Net-A-Porterin kautta (525 dollaria)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post