Dolce ja Gabbana tuo Pizazzin eläinten polkupyörällä

. Lisävarustimaailman pääasialliset suunnittelijat ovat päättäneet, että kaikkien, jotka rakastavat laukkuja rakastavat, tulisi myös rakastaa tyylikästä polkupyörää. Hermesin polkupyörästä Chanel-polkupyörään Gucci-polkupyörään, jotkut tunnetuimmista tuotemerkeistä ovat ottaneet mahdollisuuden kaksipyöräisiin. Jokainen aikaisempi malli, jonka olemme nähneet erehtyneet varovaisuuden puolella, mutta jätät Dolce ja Gabbanan maustamaan asioita.

Keväällä Dolce ja Gabbana julkaisivat rajoitetun erän eläinpolkupyörän ympäri maailmaa, jotka haluavat ajaa ympäri kaupunkia.

Sekä Domenico Dolce että Stefano Gabbana jakavat intohimon urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan, joten heidän taiteellisen kosketuksensa tähän polkupyörään on järkevää. Tietysti se ei olisi Dolce-esque ilman eläintulosta ja 24K kulta-aksentteja. Jos aiot todella ajaa tätä pyörää, sinun pitäisi tietää, että pyörä on kiinteävaiheinen, 18-radii-pyörillä ja polkimen aktivoiduilla taka- ja päävaloilla.

Lisäämällä vielä enemmän leimahdusta, siellä on nahkaistuin ja musta kello, jossa on dolce ja Gabbana -logolta sekä muovipinnoitetun alumiinikorin kanssa. Tietenkin tämä pyörä on funky, tietysti se on koristeellinen, ja jos se ei olisi, se ei olisi Dolce ja Gabbana. Hinta on 1700 euroa ja polkupyörät myydään Select Dolce & Gabbana -putiikkeissa maailmanlaajuisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post