Alustapumput ja PVC-korkokengät: Julkkisilla oli tällä viikolla ”kaikki vanha on uusi” etiikka

, joten on talvi, joten PIN-kortti Kurt Geiger Britton -pumput ovat erittäin näkyviä julkkiksten kanssa tällä viikolla. Tähdet menevät vaiheiden kanssa näiden kengien kanssa syistä, jotka eivät ole tarkalleen selviä. (Ne ovat hienoja, joten uskot, että näemme ne koko ajan.) Toki, NYC: n olosuhteet eivät ole vielä erityisen jäisiä ja petollisia, mutta en kuitenkaan odota, Kohtuullisemman tyypin tulevina talvikuukausina. Samaan aikaan tietyt ranskalaiset julkkikset tarjoavat minulle käsityksen, että alustapumput voivat olla samoin kuin ylöspäin, samoin kuin meillä on kaksinkertainen annos Victoria Beckhamia. Emme kadu mitään.

Aja Naomi King
Kurt Geiger Britton -pumput
275 dollaria klo 18.com
Näin on tarkalleen kuinka päästä eroon murhatähden Aja Naomi Kingin kanssa Trevor -projektin Trevorlive LA 2015 Charity -tapahtumassa käyttämällä paria erittäin vaaleanpunaista Kurt Geiger Britton -pumppuja.

Gigi Hadid
Kurt Geiger Britton -pumput
275 dollaria klo 18.com
Brittonit voivat olla tämän viikon vaihtoehdon julkkiskenkä, mutta ne ovat salaperäisesti kadonneet useimmista Internet -myymälöistä. Tässä on Gigi Hadid, samoin kuin NYC: ssä omassa beige -parissa Kurt Geiger Brittons. Gigi on pohjimmiltaan tehnyt muutoksen kodinimeen tällä viikolla, viimeisimmän Victoria’s Trick Runway Show -sarjan kohteliaisuudessa, samoin kuin pukeutumassa vastaavasti. (Kudos, Gigi.)

Gwen Stefani
Christian Louboutin Snakilta -saapikkaat
Osta Christian Louboutin Saksin kautta
Gwen Stefani napsautettiin ottaen kaksi hänen nuorestaan ​​kirkkoon LA: n kanssa käyttäessään mustaa nahkaa piikkipari Christian Louboutin Snakilta -pesätyksiä. Gwen ja nuoret ovat menneet kirkon palveluihin melko rutiininomaisesti hänen avioeronsa alkamisen jälkeen.

Gwyneth Paltrow
Alexandre Birman Clarita -sandaalit
595 dollaria Saksin kautta
Gwyneth Paltrow oli juuri äskettäin erityinen vieras Rob Lowen Hollywood Walk of Fame -seremoniassa, samoin kuin hän käytti tilaisuuteen upeaa mustaa mokkanahkaa Alexandre Birman Clarita -sandaaleja. Minulla ei ollut käsitettä, joka hän ja Rob olivat niin tiukkoja, mutta selvästi he ovat olleet ystäviä 25 vuotta. Mitä enemmän tiedät.

Kerry Washington
Christian Louboutin follies -hesäpumput
745 dollaria Net-a-Porterin kautta
Kerry Washington ei koskaan petä punaisella matolla. Täällä hän on Kennedy Centerin kunnianosoitus gaalassa DC: ssä upeassa mustassa korsetissa varustetussa Marchesa-pukuissa sekä puoliläpinäkyvässä parissa Louboutin-pumppuja.

Marion Cotillard
Christian Louboutin Cross Me -alustapumput
1 045 dollaria Barneysin kautta
Tässä on yksi suosikeistani, Marion Cotillard, joka saapuu Stephen Colbertin näyttelyyn NYC: ssä käyttämällä paria Louboutin -alustapumppuja. Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että Marion Cotillardin hyväksyntä voi tarkoittaa vain sitä, että alustan piikkikorut tulevat takaisin, kyllä? Valmistaudu vetämään ne vanhat Giuseppe Zanottis, naiset.

Victoria Beckham
Balmain Lilea -samettpumput
727 dollaria kautta MatchESFashion.com
Olemme siis nähneet hienoja pumppuja kaukana, mutta Victoria Beckhamin herkkä musta sekä kultainen samettiset balmainit ovat ylivoimaisesti suosikkini. Vicky käytti näitä esitykseen hänen Pre-Fall 2016 -kokoelmastaan ​​NYC: ssä.

Victoria Beckham
Dior läpikuultava kantapää saappaat
Ja tässä on taas Victoria Beckham, jättäen NYC-hotellinsa vastaavasti vastaavasti kohta Diorin läpikuultava kantapään nilkkasaappaita. Ymmärrän, että esittelimme hänet kahdesti tällä viikolla, mutta olen kuitenkin varma, että kolmas tai neljäs merkintä olisi ollut myös täysin perusteltu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post