Julkkiskauppa sekä Schmooze maailman johtajien kanssa, kun taas Dior, Gucci ja Givenchy

tällä viikolla Rihanna tyytyväinen presidentti Macroniin ja Pariisin ensimmäiseen naiseen, samoin kuin uskon, että voimme kaikki vain soittaa Kutsu sitä päiväksi, koska emme koskaan avaa tällaista elinikäistä saavutustavoitetta. Voit jatkaa lukemista nähdäksesi, mitä hän toi tähän erityiseen tilaisuuteen, vaikka olet ollut rehellisesti, jos olet ollut täällä muutaman käännöksen, voit todennäköisesti arvata. Sen lisäksi uskon, että voimme kaikki myöntää, että koko uutistuotteen elementti on varmasti vähiten vaikuttava. Uskotko, että hän keskusteli kukkaroista ja Drake Brigitten kanssa?

Blac chyna
Tässä on Blac Chyna, joka on menossa ajoneuvoonsa Beverly Hillsissa, jossa on perinteinen musta Givenchy Antigona -laukku käsivarressa. Hän vilkkuu samoin Louis Vuitton Eye-Trunk iPhone -kotelon. Palava huolenaihe meillä kaikilla on tietysti: kuka on hänen kymmenen dollarinsa onnellinen vastaanottaja? Osta Givenchy Antigona Net-A-Porterin kautta (2290 dollaria)

Brie Larson
Brie Larson ei ole myöskään esiin myös laukkututkaamme, mutta hänet nähtiin äskettäin risteilemällä LAX: lla tällä houkuttelevalla valkoisella Miu Miu -satulapusulla. Osta Miu Miu -pussit Nordstromin läpi

Chloë Grace Moretz
Chloë Grace Moretz on ollut melko ihastunut hänen Chanel Bicolor -laukkuunsa, kuten kuvailimme kaikkien hyödyksi tässä viimeaikaisessa viestissä. Täällä he ovat yhdessä, kun taas tekevät vähän ostamalla LA: ssa. Osta Chanel -laukkuja Vestiaire -kollektiivin kautta

Corinne Olympios
Entinen kandidaatin kilpailija Corrine Olympios löydettiin tuovan tämän ihanan Gucci GG Ultimate Delilahin ulkopuolelle West Hollywoodissa. Osta Gucci GG Ultimate Small Chain -pussi Guccin läpi (950 dollaria)

Hailey Baldwin
Tässä on Hailey Baldwin, tuo vähän omaa Gucci -laukkua ollessaan NYC: n kaupungissa. Osta Gucci Marmont -videokamerapussi Guccin kautta (1200 dollaria)

Kendall Jenner
Kendall Jenner käytti tätä räikeästi väärennettyjä Louis Vuitton Fanny -pakkauksia Adidas -myymälään Sohossa. Kun olet suorittanut kattavan tutkimuksen, valitsimme aikaisemmin tämän kesäajan, että Kendallin Fave Fanny Pack on varmasti väärennös. Quelle yllätys!

Unikko Delevingne
Caran sisaruksen unikon Delevingne löydettiin tuovan tämän pehmeän ympäristöystävällisen mokka Chloé Drew -laukun, kun hän on NYC: n ohjaamo. Osta Chloé Drew -pussi Farfetch.com -sivuston kautta (1 642 dollaria)

Rihanna
Ja lopetamme kaikki luokka: tässä on Rihanna, tuo erittäin ranskalainen Dior Dioraddict -pussi, kun hän tyydyttää uuden ranskalaisen ensimmäisen naisen Pariisissa. RI tyytyväinen presidentti Macroniin sekä Brigitte Macroniin puhuakseen hänen säätiöstään sekä maailmanlaajuisesta koulutuksesta sekä terveys- ja hyvinvointialoitteista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Christie’s Handbags -huutokauppa on sinun tilaisuutesi laittaa harvinainen laukku puun alle Hermèsistä, Chanelista ja paljon muutaChristie’s Handbags -huutokauppa on sinun tilaisuutesi laittaa harvinainen laukku puun alle Hermèsistä, Chanelista ja paljon muuta

, joiden mielestäsi laukkujen ystäville olisi helppo tehdä ostoksia, mutta niin ei yleensä ole. Mielenkiintosuunnittelijoiden tarvikkeiden kiinnostus tuo tyypillisesti yhden pakkomielle harvinaisuuksien, lopetettujen tyylien tai värejen, rajoitetun version ja eksoottisen